Seksualvejledning af unge på bosteder og i STU

Seksualvejledning til unge fra 15 år og opefter, til STU og bosteder for unge med særlige behov. Jeg tilpasser undervisningen til jeres gruppe af unge.

– Jeg kommer ind på emner som følelser, sanser, hygiejne, grænser, prævention SO-ME og meget mere.

 

Rådgivning og opkvalificering af personalegruppen – Start dialogen!

For at I som personale kan komme godt i gang med at fokusere på borgerens seksualitet, er det vigtigt at I kan have en åben og god dialog om emnet. Hvordan skabes et åbent og seksualvenligt miljø på jeres bosted/institution?

– Jeg tilbyder et forløb, hvor jeg ruster jer med god viden til at få startet snakken.

 

Seksualpolitik – Kom godt i gang!

En seksualpolitik kan være et nyttigt redskab til den daglige støtte af borgere med nedsat funktionsevne. Seksualpolitikken har fokus på både seksualitet, forebyggelse og håndtering af mistanke, og jeg arbejder i særdeleshed med at have fokus på det seksualvenlige miljø og med et positivt syn på borgerens seksualitet.

– Jeg hjælper jer godt i gang med udarbejdelsen af en seksualpolitik på jeres arbejdsplads.

 

Undervisning af fagfolk (pædagoger, SOSU mfl.)

Hvis ældre borgere, eller borgere med særlige behov skal opnå et sundt og godt kærligheds- og seksualliv, skal de have den rette hjælp og støtte fra det faglige personale omkring dem. Kærlighed er et grundlæggende behov, og omhandler borgerens sundhed og trivsel gennem hele livet, både fysisk og følelsesmæssigt. Seksualiteten findes i alle aldre, også for vores ældre borgere, eller borgere med særlige behov.

– Som uddannet seksualvejleder vil jeg fortælle om, hvordan man kan arbejde med at forebygge og opnå en bedre seksuel sundhed på plejehjem, på bostederne osv.

 

Kontakt mig for at få en snak, bestilling af kurser, priser, eller for eventuelle andre ønsker til oplæg!

 

Anne Pretzmann, pædagog og seksualvejleder

annepretzmann@elmelund-jbf.dk

Tlf.: 40 24 81 98

Kontakt os på

info@elmelund-jbf.dk

eller ring: 97 91  24 23

 Følg os her

Download
download  Download løsblad

Priser

Ydelsekatalog