Seneste nyheder

Satellitten

Et tilbud til unge under 18 år med fokus på den gode start på voksenlivet 

Satellitten er Elmelunds midlertidige tilbud til unge under 18 år, der af forskellige årsager ikke kan bo hos sine forældre og har svært ved at passe ind i et skoletilbud eller anden form for beskæftigelse. Det kan være sentudviklede unge med udfordringer eller diagnoser som autisme, ADHD, ADD, udviklingsforstyrrelser og andre psykiske udfordringer. Fælles for dem er, at de er i stand til at deltage i en eller anden form for arbejds- eller uddannelsesfællesskab.

Hvis du vil læse mere, klik her

Samarbejde med Thykassen

I løbet af foråret er Thy Naturkrafts samarbejde med Thykassen kommet i gang, og inden længe modtager kunder i hele Thy den første grøntsagskasse, hvor alle grøntsager er dyrket af lokale avlere og med lokalsamfundet for øje. Thykassen er årstidens grøntsager på abonnement og leveret til døren.

Ud over at levere tomater, flere kålsorter og agurker fra køkkenhaven på Virkelyst, laves trækasserne, som grøntsagerne leveres i, af vores elever på træværkstedet. I år er der allerede lavet forberedelser til de næste sæsoner i køkkenhaven, der er nemlig plantet asparges, som kan høstes første gang om et par år.

Du kan læse mere om Thykassen her: https://www.thy-kassen.dk/

Ny hjemmeside

Tag en tur rundt på vores nye hjemmeside, hvor vi giver dig mulighed for at læse om vores tilbud og se noget om dagligdagen i vore bofællesskaber og i Thy Naturkraft. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Du kan kontakte os lige her

STU afslutning

Denne sommer er hele fire af Thy STU’s elever klar til at afslutte den 3-årige STU-uddannelse. De er nu klar til at komme videre i verden med rygsækken fyldt godt op med oplevelser og læring i mange former.

På Thy STU er der mulighed for at uddanne sig inden for opgaver i skoven, køkkenet og i træværkstedet. Der er også mulighed for at tage uddannelsen på almen linje, og alle elever tilbydes praktikker, som passer det den enkeltes interesser og ønsker.

Du kan læse mere om Thy STU her

Linda

Følg os på Facebook

Her kan I løbende se billeder fra hverdagen på Elmelund