Om Elmelund

Elmelund er en selvejende institution under Jysk Børneforsorg/Fredehjem.

Jysk Børneforsorg er en non-profit organisation, som arbejder for at sikre gode levevilkår for udsatte og sårbare unge, voksne og familier. Foreningen har tilknyttet mere end 200 forskellige sociale indsatser, hvor de selvejende institutioner er en bærende del.

Hos Elmelund tror vi på, at alle mennesker har en plads i livet. At vi alle er lige meget værd, og at vi skal tilbydes de bedst mulige rammer for at få lov til at blomstre og få mest muligt ud af tilværelsen. 

På Elmelund oplever unge mennesker at lykkes

Vi arbejder med sentudviklede unge inden for rammerne af det, loven giver plads til. Bostøtte, botræning, erhvervsafklaring, særligt tilrettelagte uddannelsesforløb og aktivitets- og samværstilbud. Inden for alle disse pædagogiske termer er der dog meget mere for os på spil.

Det handler om at skabe mening. De unge mennesker, der er tilknyttet Elmelund skal opleve at lykkes. Derfor arbejder vi hver dag for at skabe de rette rammer og give støtte, så de unge hver især får lov at udvikle sig og få mere mening ind i livet. Når én af de unge oplever at kunne varetage en praktikplads i et supermarked, når de oplever at være i stand til at lave et måltid mad selv, når de kan bygge en bænk! Det kan være ting, som mange af os tager for givet, men for de unge mennesker er det store ting, som kan give dem en anden opfattelse af, hvad de faktisk er i stand til og hvad livet kan tilbyde dem.

Har du spørgsmål?

kontakt os på:

elmelund@mail.tele.dk

eller ring: 97 91 24 23

 

Vores medarbejdere

Vores medarbejdere er Elmelunds DNA. Her møder du mennesker med vidt forskellige baggrunde, som arbejder for at skabe mening og små sejre hos de unge mennesker

Hos Elmelund lever vi vores værdier – hver dag.
De er kernen af vores måde at arbejde med de unge mennesker på.

blade
Næstkærlighed

blade
Fællesskab

blade
Udvikling

blade
Anerkendelse